Projectmanagement & Detachering

We maken een analyse met de opdrachtgever van de problematiek en stellen vast op welke wijze en in welke omvang ondersteuning nodig of gewenst is.

Het Milieuburo zorgt voor inzet van hooggekwalificeerde mensen. Beschik over een partime-medewerker op HBO-niveau die de functie van milieumedewerker kan vervullen binnen uw bedrijf. Daarmee biedt het Milieuburo u tijd, deskundigheid en ervaring.

Op dit moment (november 2013-december 2014) biedt het Milieuburo haar kennis, ervaring en haar netwerk aan ondernemers in de agrarische sector in het kader van de “Stimuleringsregeling Asbest eraf, zonnepanelen erop!” Zij werkt daarin onder andere samen met¬†Adviesbureau Vrancken, Elektrotechniek Groningen, HB Profielplaten en gespecialiseerde bedrijven op het gebied van asbestinventarisatie en asbestsanering. Het Milieuburo begeleidt u door het gehele proces van ori√ęntatie en inventarisatie van mogelijkheden, het aanvragen van offertes, subsidies en het realiseren van asbestverwijdering, dakherstel en plaatsing van zonnepanelen.

Neem contact op

Het Milieuburo biedt u de deskundigheid en ondersteuning aan die u nodig bent bij de aanpak van uw milieuprobleem. Dit bespaart u tijd en onzekerheid. Vraag daarvoor onze mening of een second opinion. Wij kunnen u onder andere helpen bij de directievoering van een milieuproject of ondersteuning van uw organisatie bij de opzet van zorgsystemen of verbetering van bedrijfsprocessen.